Biff med varm bönsallad och klyftpotatis 4 port.
4 biffar (nöt)
potatis
matolja
hericotes vertes
2 tomater
1 liten burk champinjoner
1 pkt bacon
peppar
Dela potatisen i tunna klyftor. Lägg dem i en påse och häll på olja. Blanda runt i påsen så att all potatis får olja på sig. Häll upp på en plåt med bakplåtspapper på. Laga i ugnen, 200 grader i ca 40 minuter. Stek under tiden baconet i små bitar så att det blir knaprigt. Låt rinna av på en tallrik med papper under. Stek hericotes vertes i stekpannan i baconfettet som är kvar. Tillsätt champinjoner och tomat i bitar. Krydda lite med peppar. Lägg upp grönsakerna i en form. Marinera (fritt val) köttet och stek det till valfri färg - personligen föredrar jag ganska så rödrosa. Toppa grönsakerna med baconet. Servera biff, varma salladen och klyftpotatisen med tex ett smaskigt vitlökssmör till. Smaklig måltid!
2 kommentarer:
Det har jag missat! MEn så bra =) Här kan jag hitta mkt gott ser jag. Tack!
Det har jag också missat, men nu finns den på bloglovin så jag kan följa dina recept du bjuder på!
Ha en bra dag!
Skicka en kommentar