Mina recept är ofta improviserade. Så även detta recept, som jag lagade som lunch en gång. Jag ville ha en snabb lunch till två små hungriga barn, och kikade lite i skåpen. Hittade en liten ask Creme Bonjour Blue Cheese färskost, lite tomater och oliver. I frysen fanns dessutom lite bladspenat. Och voila - ett recept på en ny pastarätt var uppfunnet:
Snabb och enkel pasta med bladspenat och blue cheese färskost 2 port
pasta för 2 pers
fryst bladspenat
2 tomater
1 ask blue cheese färskost
några oliver
salt och peppar
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Tina bladspenaten i mikron. Skär tomaterna i skivor. När pastan är färdigkokt, häll av vattnet och lägg tillbaka pastan i kastrullen. Häll över bladspenaten, tomaterna och osten. Krydda. Blanda så att osten smälter. Servera med lite oliver på toppen. Smaklig måltid!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar