onsdag 20 april 2011

Susannes fiskpanna

Jag gillar att laga fisk. Det är både nyttigt och gott. Ja, fisk är gott - om du lagar den rätt! Här kommer ett recept på enkel och mycket smarrig fisk signerat Susanne. Receptet är enkelt grytan går väldigt fort att laga. Perfekt vardagsmiddag som även den kräsne middagsgästen lär gilla!

Susannes fiskpanna 4-5 port. 

1 block torskfile/hokifile

2 fänkål
1 stor röd paprika
ca 1,5 dm purjolök
1 Keldas Skagenpanna
salt & peppar


Skär grönsakerna. Skär fisken i kuber. Lägg i fisken i varm stekpanna. Fyll på med alla grönsaker. Låt steka tills fisken är nästan klar och grönsakerna mjuknat. Häll på Kelda Skagenpanna. Låt puttra ihop några minuter. Servera med ris. Smaklig måltid!

Tips! Köp helst fisk som är MSC-märkt, då denna märkning står för hållbart fiske.

Inga kommentarer: